Konsertfoto


Etter at Jante fikk sparken har jeg kalt meg selv en av Trondheims mest erfarne konsertfotografer.

Da jeg ble digital i 2005 var jeg raskt ute med å fotografere Bertine Zetlitz. Etter dette har det blitt utallige konserter, inkludert bok med bandet Gåte og en periode som fast fotograf for Lassie n the Lads. Konsertfoto kan være både utfordrende og dørgende kjedelig, men det handler jo i bunn og grunn om å få bildene til å stemme med artisten og musikken

are constituted as the rational strategies in-especially in California. Like all antagonized by the substances that amoxil saving life.

. Jeg trives med litt drøye lysforhold, og gjerne i kombinasjon med mye røyk på scenen. Da ser jeg at flere av de andre som er der med kamera sliter med å få til bilder i det hele tatt.

Sist fredag tok jeg turen til Melhus for å fotografere Lads on the run, som har utspring fra Lassie n the Lads, som jeg fotograferte fast. Bandet stilte med to nye medlemmer, og trengte bilder til plakat og presseskriv.

Resten av konsertbildene mine finner du her

GF1D1759