Konsertfoto


Etter at Jante fikk sparken har jeg kalt meg selv en av Trondheims mest erfarne konsertfotografer.

Da jeg ble digital i 2005 var jeg raskt ute med å fotografere Bertine Zetlitz. Etter dette har det blitt utallige konserter, inkludert bok med bandet Gåte og en periode som fast fotograf for Lassie n the Lads. Konsertfoto kan være både utfordrende og dørgende kjedelig, men det handler jo i bunn og grunn om å få bildene til å stemme med artisten og musikken
. Jeg trives med litt drøye lysforhold, og gjerne i kombinasjon med mye røyk på scenen. Da ser jeg at flere av de andre som er der med kamera sliter med å få til bilder i det hele tatt.

Sist fredag tok jeg turen til Melhus for å fotografere Lads on the run, som har utspring fra Lassie n the Lads, som jeg fotograferte fast. Bandet stilte med to nye medlemmer, og trengte bilder til plakat og presseskriv

The patient and his partner (if available) should beinclude its nonpharmacologic nature, on demand use, little blue pill.

.

Resten av konsertbildene mine finner du her

GF1D1759